• banner
Profesional Emas Coated Carbide Nail Bor Bit Pikeun Electric Nail Bor Mesin Nail bit

Profesional Emas Coated Carbide Nail Bor Bit Pikeun Electric Nail Bor Mesin Nail bit

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk



Ihtisar
Rincian gancang
Tipe:
Bor Kuku, Alat Perawat Kuku
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:
Paméran raray
Jumlah modél:
D-1-7
Ngaran Produk:
Nail Art Beauty Kamanusaan sarta Studi Alat
Bahan:
Beusi sténless
warna:
emas
Shank:
3/32" (2.35mm)
Fitur:
Gampang Larapkeun
MOQ:
10 lembar
ukuran:
0,6 * 4 cm
Cocog:
pamakéan imah
Desain:
Kuku BIt
Panjelasan Produk

Fitur:

- 1 Pcs paku bor bit sareng 3/32 "ukuran shank pikeun nyocogkeun paling bor élécric profésional

- Kalayan 1pcs pita amplas pikeun filing kuku

- Pangalusna pikeun ngaganti bit bor kuku

- ngagantian awét

 

Anggo pikeun ngamurnikeun ujung kuku / ngabentuk ujung / permukaan kuku akrilik sareng kuku gél.

miceun kaleuwihan lem sareng bahan tina handapeun kuku akrilik / gél.

Cocog sareng sadaya standar 3/32 ″ (2.35mm) Mesin Paku File Bor Listrik.

spésifikasi:

- Ieu sakumpulan kit pangeusian kuku anu paling sering dianggo pikeun mesin bor listrik kuku.

- 1pcs / set, pas paling profésional nail art drills listrik.

- Éta tiasa diterapkeun dina kuku nyata, kuku gél & kuku akrilik.

- Kotak Asli: Leres

- Warna: Emas

- Bit Rod Ukuran: 2.35mm diaméterna

CATATAN:

1. Pariksa bit paku saméméh pamakéan.

2. Salawasna maké kacamata kaamanan panon-pelindung.

3. Pikeun pamakéan profésional wungkul.

4. Ulah make lamun geus turun.

5. Jauhkeun tina jangkauan barudak.

6. Disinfect bit kuku sanggeus pamakéan.

Gambar lengkep
Bungkusan & Pangiriman
FAQ

1.Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?
A: Urang boga pabrik urang sorangan.

2.Q: Kumaha carana meunang daptar harga?
A: Daptar harga Pls Email / nelepon / fax ka kami kalayan anjeun kawas ngaran barang babarengan jeung anjeun rinci (ngaran, alamat rinci, telepon, jsb), kami bakal dikirim ka anjeun pas mungkin.

3.Q: Dupi produk gaduh sertipikat CE / ROHS?
A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun CE / ROHS certificated pikeun anjeun sakumaha ka sasuai ka nu Anjeun.

4.Q: Naon metodeu pengiriman barang?
A: produk kami bisa shipped ku Laut, ku Air, sarta ku Express.which métode bisa dipaké dumasar kana beurat tur ukuranana pakét, sarta kalawan tinimbangan sarat customer urang.

5.Q: Dupi abdi tiasa nganggo forwarder sorangan pikeun ngangkut produk pikeun kuring?
A: Leres, upami anjeun gaduh forwarder sorangan di ningbo, anjeun tiasa ngantepkeun forwarder anjeun ngirim produk pikeun anjeun. Lajeng anjeun moal kudu mayar angkutan barang ka kami.

6.Q: Naon metode pamayaran?
A: T / T, 30% deposit saméméh produksi, kasaimbangan saméméh pangiriman. Kami nyarankeun yén anjeun nransferkeun harga lengkep dina hiji waktos. Sabab aya fee prosés bank, éta bakal jadi loba duit lamun nyieun dua kali mindahkeun.

7.Q: Dupi anjeun nampi Paypal atanapi Escrow?
A: Duanana pamayaran ku Paypal sareng Escrow tiasa ditampi. Urang tiasa nampi pamayaran ku Paypal (Escrow), Western Union, MoneyGram sareng T / T.

8.Q: Dupi urang nyitak brand urang sorangan pikeun fixtures?
A: Sumuhun, Of course.Will jadi pelesir urang jadi salah sahiji produsén OEM alus anjeun di Cina pikeun minuhan sarat OEM Anjeun.

9.Q: Kumaha carana nempatkeun pesenan?
A: Punten kinldy kirimkeun pesenan anjeun ku emial atanapi Fax, kami bakal mastikeun PI sareng anjeun. Kami hoyong terang di handap ieu: alamat rinci anjeun, nomer telepon / fax, tujuan, cara transportasi ; Inpormasi produk: nomer barang, ukuran, kuantitas, logo, jsb

Taros Kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami