• banner
13-15 Nopémber 2019/ COSMOPROF ASIA HONG KONG / Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

13-15 Nopémber 2019/ COSMOPROF ASIA HONG KONG / Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

Taun ieu mangrupikeun katilu kalina Faceshowes milu dina COSMOPROF ASIA HONG KONG. Kusabab perhatian urang dina paméran ieu beuki luhur jeung luhur, urang geus meunang beuki loba. Tah taun ieu urang ngahaja ngagandakeun luas stan. Tangtosna, stan kami masih dina posisi anu lami, nomer stan nyaéta 5E-B4E. Urang geus taliti disiapkeunWith standar téknis luhung, Jeung kabeungharan produk inovatif geus sakali deui jadi sorotan di industri.Attracted loba pangusaha Cina jeung asing eureun lalajo jeung konsultasi jeung negotiate. Beuki loba mitra geus ngagaduhan uninga kami, ngartos kakuatan pabrik urang, sarta ngamimitian tur deepen gawé babarengan saméméhna saling. Ieu salametan pikeun industri sareng perjalanan panén.

COSMOPROF ASIA HONG KONG geus salawasna geus salah sahiji paméran paling boga pangaruh di dunya, sarta dina posisi ngarah di pasar kageulisan di wewengkon Asia-Pasifik. Tempatna nyaéta Hong Kong, Cina, Cosmoprof Asia anu diayakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran ngumpulkeun 2,021 paméran ti 46 nagara sareng daérah, sareng nyetél lima daérah paméran utama kalebet makeup sareng perawatan pribadi, kageulisan profésional, alam sareng organik, seni kuku, sareng cukuran jeung asesoris. COSMOPROF ASIA 2019 narik langkung ti 40,000 pembeli ti 129 nagara sareng daérah pikeun nganjang sareng ngagaleuh. David Bondi, Diréktur Asia Pacific Beauty Expo Co., Ltd. nyarios, "Sanaos tangtangan anu disanghareupan Hong Kong, Asia Pacific Beauty Expo masih janten tempat anu idéal pikeun para profesional dina industri kageulisan global pikeun pendak sareng komunikasi. Paméran sareng sémah kualitas luhur sacara serius negosiasi bisnis salami pameran. , Aranjeunna sadayana masihan ulasan anu positif kana pameran.

Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd. diadegkeun taun 2007 sarta ayana di Yiwu, Cina, Pabrik ngawengku 10.000 méter pasagi, employs ampir 200 urang, R & D jeung tim desain 10 people.Our parusahaan boga alat produksi canggih, kualitas sampurna. sistem jeung sistem logistik efisien. Urang nawiskeun OEM / ODM services.We geus ngadegkeun kerjasama jangka panjang sarta stabil jeung Cina toko kuku pangbadagna jeung pausahaan dagang. Kami geus diékspor ka leuwih ti 100 countreis kawas Europes, America, Amérika Kidul, Rusia, Ukraina Jepang jeung Koréa Kidul, jsb. Kalawan kualitas dipercaya, harga kalapa jeung jasa profésional, kami geus ngarasakeun reputasi tinggi ti cleints sakuliah dunya. Geus lulus CE, ROHS, BV, MSDS, SGS.

COSMOPROF (1)


waktos pos: Nov-11-2020