• banner
Laksanakeun kawajiban urang sareng minuhan kahayang urang, hayu urang ngarepkeun mekar kembang saatos badai!

Laksanakeun kawajiban urang sareng minuhan kahayang urang, hayu urang ngarepkeun mekar kembang saatos badai!

Pneumonia Novel coronavirus mangaruhan haté jalma-jalma di sakumna nagara. Dina nyanghareupan kaayaan pencegahan sareng kontrol wabah anu serius, éta mangaruhan haté sarerea. Sadayana partéy sareng pamaréntah, tokoh sosial, sukarelawan, sareng staf médis damel siang sareng wengi pikeun ngalawan wabah pneumonia. Pahlawan anu teu kaétang resolutely panggung retrograde paling geulis. Pepatah kolot nyebutkeun: "Sawarga teh kahirupan jalma, lain raja, jeung sawarga ngadegkeun karajaan pikeun jalma", jalma anu pondasi sakabeh umur. Kabéh aparat kapulisian Biro Kaamanan Umum Kota Lishui sank ka garis hareup pencegahan wabah. Dina kasus kakurangan bahan pencegahan wabah, aranjeunna nekad nangtung di garis hareup. Dina 7 Pebruari 2020, Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd. ngaréspon sacara positif, nyandak tanggung jawab, sareng sacara proaktif nyayogikeun bantosan dina kapasitasna pikeun Kota Lishui. pikeun ngalaksanakeun pagawéan pencegahan sareng kontrol wabah. Éta ngagaduhan rasa tanggung jawab sosial anu luhur sareng ngalaksanakeun tanggung jawab sosialna. Urang gawé bareng pikeun merangan wabah. Nyumbangkeun masker, topéng pameunteu, sareng disinféktan ka Biro Kaamanan Umum Lishui, kalayan total nilai 50,000 yuan dina pasokan anu langka.

news2 (1) news2 (2) news2 (3)

Laksanakeun kawajiban urang sareng minuhan kahayang urang, hayu urang ngarepkeun mekar kembang saatos badai!


waktos pos: Nov-11-2020