• banner
16 Agustus 2020/ Ji Fangrong, pupuhu Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd., diangkat jadi présidén kahormatan munggaran Yiwu Overseas Chinese Charity Promotion Association.

16 Agustus 2020/ Ji Fangrong, pupuhu Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd., diangkat jadi présidén kahormatan munggaran Yiwu Overseas Chinese Charity Promotion Association.

Dina 16 Agustus, pasamoan inaugural tina Yiwu Overseas Cina Asosiasi Promosi Amal dilaksanakeun di Zona Inkubasi Komoditas Impor tina Sarana Internasional Pasar Produksi. Leuwih ti 130 peuntas laut Cina anu sumanget ngeunaan undertakings karaharjaan publik ti leuwih ti 50 nagara kaasup Italia, Kanada, Brazil, jeung Bosnia jeung Hérzégovina , Balik peuntas laut Cina jeung baraya Cina peuntas laut ogé siswa peuntas laut jeung kulawarga maranéhanana dihadiran rapat pelantikan, nyirian ngadegna resmi organisasi amal cinta Cina peuntas laut munggaran di Kota Jinhua.

Rapat ieu dipingpin ku Gong Chunqiang, anggota Departemen Kerja Front Serikat Panitia Partai Kota sareng Wakil Pupuhu Féderasi Perbandaran Cina Luar Negeri. Gong Jianfeng, Wakil Menteri Departemén Gawé Front Bersatu Partai Kota sareng Pupuhu Féderasi Perbandaran Tionghoa Luar Negeri ngahadiran rapat sareng masihan pidato. Ji Fangrong, Wakil Pupuhu Féderasi Perbandaran Cina Luar Negeri, ngahadiran rapat.

Dina biantarana, Gong Jianfeng nétélakeun yén grup Cina peuntas laut anu balik geus salawasna mibanda tradisi alus budi, amal, amal, jeung mere deui Sangzi. Yiwu mangrupakeun kampung halaman anyar Cina peuntas laut nu gathers Cina peuntas laut anyar. Komunitas Cina peuntas laut ngawengku leuwih ti 100 nagara jeung wewengkon di sakuliah dunya, sarta aya leuwih ti 10 grup Cina peuntas laut. Sapuluh rébu urang, sarta sagala rupa urang Cina peuntas laut aktip ngamajukeun pasar pikeun kaluar jeung produk kaluar, tapi ogé terus ilubiung dina sagala rupa kagiatan karaharjaan umum jeung amal kayaning alleviation kamiskinan jeung bantuan, sumbangan ka sakola, merangan bencana, jsb. , Pikeun némbongkeun urang Cina peuntas laut ka masarakat The outlook méntal alus duanana bener jeung kauntungan sarta uplift alus-natured geus ogé dikirimkeun énergi sosial positif sarta dimekarkeun pangaruh Féderasi Cina peuntas laut.

Cenah mah Qiaoai Charity boga dua harti: cinta Qiaoai pikeun karaharjaan umum jeung amal Cina peuntas laut pikeun karaharjaan umum. Ngadegna Asosiasi Promosi Kesejahteraan Umum Qiaoai parantos ngadegkeun platform anyar pikeun Cina peuntas laut dina kaadilan, Cina peuntas laut, balik Cina peuntas laut jeung baraya maranéhanana pikeun ilubiung dina undertakings karaharjaan sosial. Éta mangrupikeun gerakan inovatif sareng platform énggal. Ngadegna Asosiasi Promosi Cinta Luar Negeri Cina nyaéta kabutuhan pikeun ngawangun pulitik Cina peuntas laut, nyorot "jandela penting, Cina peuntas laut boga tanggung jawab"; nya éta kabutuhan pikeun karaharjaan umum pikeun ngadegkeun Cina peuntas laut, némbongkeun "maksud asli Cina peuntas laut jeung misi Cina peuntas laut"; nya éta kudu ngumpulkeun Cina peuntas laut. Ningkatkeun pangaruh jeung reputasi Féderasi Cina peuntas laut. Tujuan utama ngadegna Asosiasi Promosi nyaéta pikeun ngahijikeun saluran sumbangan ku Cina luar negeri, langkung saé ngahijikeun sareng ngumpulkeun kakuatan Cina peuntas laut pikeun ngalaksanakeun kagiatan amal, sareng nempatkeun amal-amal sae ti Cina di luar negeri janten ilmiah, standar. jeung lagu langgeng, tur aktip nungtun aranjeunna. Massa jalma di komunitas Cina peuntas laut nganggap ilubiung dina amal salaku tanggung jawab sosial, cara hirup, sareng ekspresi cinta, sareng terus-terusan ngadorong amal kota ka tingkat anu énggal.

Anjeunna miharep yén dina karya hareup, Asosiasi Promosi Cinta Cina peuntas laut bakal uphold misi "miara grup malarat urang Cina peuntas laut, ngarojong amal jeung karaharjaan umum, sarta ngamajukeun harmoni sosial jeung kamajuan", sarta mawa babarengan sumberdaya luar negeri. Cina sarta masihan pinuh muter kana kaunggulan maranéhna. Karakteristik ditampilkeun sareng merek Cina luar negeri diwangun. Ku ngarencanakeun kagiatan karaharjaan umum, ngalaksanakeun proyék-proyék karaharjaan umum, sareng nyetél tim karaharjaan umum, urang tiasa nyebarkeun sumanget cinta ka urang Tionghoa di luar negeri, nunjukkeun gaya masarakat Tionghoa di luar negeri, ningkatkeun pangaruh masarakat Tionghoa di luar negeri, sareng ngalaksanakeun praktis. hal pikeun masarakat Cina peuntas laut. Ngabéréskeun masalah, ngalakukeun hal-hal anu saé, sareng gawé bareng pikeun ngajantenkeun usaha karaharjaan masarakat luar negeri Cina langkung ageung sareng langkung kuat pikeun ngahontal hasil.

Rapat marios sareng lulus "Artikel Asosiasi Promosi Amal Cina Yiwu Luar Negeri", milih dewan direksi munggaran sareng dewan pengawas munggaran Asosiasi Promosi Amal Cina Luar Negeri. Cai Fengping Cina peuntas laut Italia kapilih jadi pupuhu, jeung Cina peuntas laut Kanada Chen Qingwen kapilih jadi pengawas. Hideung peuntas laut Cina He Changming kapilih jadi pupuhu eksekutif, Brasil peuntas laut Cina Fu Qunying kapilih wakil pupuhu eksekutif, Angolan peuntas laut Cina pangusaha Chen Dongmin, Thailand peuntas laut pangusaha Chen Jinlong, Dubai pangusaha peuntas laut Wu Xinfu, balik peuntas laut murid Cina He Jin, peuntas laut. Anggota kulawarga mahasiswa Cina Liu Qian, jeung Jalma ti sagala lapisan kahirupan anu ngarojong sabab amal tina Féderasi Cina peuntas laut, Xuan Feng jeung Wang Zuo kapilih jadi wakil presiden.

Pangusaha Cina peuntas laut Rusia Wang Zhaoqing kapilih jadi sekretaris jenderal, sarta wawakil komunitas Cina peuntas laut saperti Jin Hangang, Lu Shikai, Wang Zhengyun, Wang Huibin, Zhu Zhijian, Ji Fangrong, Fu Xingcheng diangkat jadi présidén kahormatan kahiji. tina Asosiasi.

xinwen (1) xinwen (2)


waktos pos: Nov-11-2020