• banner
Aug 23-25,2017 / VIETBEAUTY2017 / Yiwu Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

Aug 23-25,2017 / VIETBEAUTY2017 / Yiwu Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

Dinten ngumumkeun yén FACESHOWES bakal hadir dina [VIETBEAUTY2017] on Aug 23-25,2017. Nomer stan nyaéta D05.

Ieu partisipasi munggaran parusahaan urang dina paméran internasional, dipingpin ku boss urang, sarta jumlahna aya 4 mitra nyadiakeun layanan for everyone.Dina paméran ieu, kami mawa 6 kategori produk utama parusahaan, (Kuku gél Polandia, UV sterilizer, Bor kuku, lebu kuku, lampu kuku, mesin lilin) ​​jumlahna leuwih ti 40 produk. Wilujeng sumping sadayana sumping ka stan kami pikeun konsultasi

MBS diayakeun ku Informa, hiji-hijina acara B2B di Vietnam. Informa organizes ratusan paméran di sakuliah dunya unggal taun, sarta geus salawasna ngajaga reputasi alus keur profesionalisme sarta kualitas luhur. Unggal paméran nyaéta acara internasional panggedéna jeung pembeli paling profésional di nagara, sarta ngarasakeun reputasi tinggi diantara pembeli profésional sarta exhibitors!

Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd. diadegkeun taun 2007 sarta ayana di Yiwu, Cina, Pabrik ngawengku 10.000 méter pasagi, employs ampir 200 urang, R & D jeung tim desain 10 people.Our parusahaan boga alat produksi canggih, kualitas sampurna. sistem jeung sistem logistik efisien. Urang nawiskeun OEM / ODM services.We geus ngadegkeun kerjasama jangka panjang sarta stabil kalayan Cina toko kuku pangbadagna jeung pausahaan dagang. Kami geus diékspor ka leuwih ti 100 countreis kawas Europes, America, Amérika Kidul, Rusia, Ukraina Jepang jeung Koréa Kidul, jsb. Kalawan kualitas dipercaya, harga kalapa jeung jasa profésional, kami geus ngarasakeun reputasi tinggi ti cleints sakuliah dunya. Geus lulus CE, ROHS, BV, MSDS, SGS.

news


waktos pos: Nov-11-2020