• banner
Nail art ujung cutter acrylic Nail Tip Cutter kuku clipper manicure pedicure lempeng ujung cutter

Nail art ujung cutter acrylic Nail Tip Cutter kuku clipper manicure pedicure lempeng ujung cutter

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk



Ihtisar
Rincian gancang
Bahan:
Beusi sténless
Paké:
Ramo
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Ngaran Brand:
Paméran raray
Jumlah modél:
F -25
warna:
pérak / beureum
Ngaran Produk:
Gunting kuku Stainless Steel Siapkeun
ngaran:
parabot motong kuku
Bungkusan:
Kartu molotok
Kecap konci:
Clipper kuku stainless steel custom
MOQ:
120 PCS
Tipe:
Agul Cutter Kuku
Fitur:
Portabel

Nail art ujung cutter acrylic Nail Tip Cutter kuku clipper manicure pedicure lempeng ujung cutter

Panjelasan Produk

 

Nomer barang  FX-25 
Ngaran Nail art ujung cutter acrylic Nail Tip Cutter kuku clipper manicure pedicure lempeng ujung cutter
Warna Datang dina voariety tina kelir fashion
Bahan Plastik sareng stainlees teel
Abrasive /
Bungkusan  1 20 kantong / karton
merek   SAMPEL RUPA

 

 Gambar rinci; 

 

 

 

Bungkusan & Pangiriman

 

 

Rincian bungkusan: Bungkusan kutikula pangurus kuku / alat manikur
1 20 PCS / karton
Rincian pangiriman: 1-3days perawatan kuku kutikula pusher / parabot manicure

 

Émbaran parusahaan

 

 

Jasa Kami

 

Profesional nail art kuku perawatan kuku kutikula pusher alat motong kuku 

Featrues:

1. Sikat panyangga cat kuku,

2. Ukuran panyangga kuku kami:Desain customed sakumaha diperlukeun,

3. kualitas High kalawan harga kalapa.

4. OEM nyaeta ok.

5. Sakur pola anu ok pikeun urang.

6 tiasa dicitak logo pikeun anjeun,

7. Sampel: sadia

8. Kami produsén profésional dina widang ieu.

FAQ

  1.Can anjeun nyadiakeun sampel bébas?
Leres, upami anjeun resep kana lampu kuku urang, urang tiasa ngintunkeun anjeun conto heula.
 
2. Naha anjeun nampi pesenan jalan satapak?
Leres, kami ngartos anjeun hariwang sareng ngarep-ngarep pikeun ngadegkeun partnership bisnis jangka panjang sareng anjeun.
 
3. Sabaraha warna anjeun gaduh?
Kami ngagaduhan langkung ti rébuan warna, sareng kami gaduh tim téknis profésional anu tiasa ngahasilkeun saratus warna unggal dinten.
 
4. Naha anjeun ngarojong OEM / ODM /?
Leres, kami mangrupikeun pabrik OEM / ODM profésional kalayan taun pangalaman.
 
5.What ngeunaan validitas produk?
Polandia gél biasana tilu taun, lampu gumantung kana rupa-rupa, biasana dina 1 yeas
 
6. Naha anjeun peryogi agén?
Leres, tangtosna, urang peryogi seueur agén di sakumna dunya; urang tiasa masihan anjeun harga anu paling kompetitif sareng moal ngajual produk anu sami ka batur di daérah anjeun upami anjeun janten agén kami.

 

Wilujeng sumping di perusahaan kami!!!

 

Kontak Person: Julia Xu

Whatsapp / Wechat / Viber: +86180 6991 2202
Telepon: 86-0579-85875068
Skype: Juliaxu 53

Situs Web: ywrongfeng.en.alibaba.com


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami