• banner
Tentang Kami

Tentang Kami

URANG

PERUSAHAAN

Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd. didirikan dina 2007 sarta lokasina di Yiwu, Cina, ibukota komoditi leutik di dunya. Nyaéta produsén profésional produk kuku Kawas gél Polandia, lampu kuku ngarah uv, drills kuku éléktronik, sterilizer suhu luhur jeung cabinets sterilizer uv, parabot Beauty, parabot manicure, jsb. . Ayeuna urang gaduh tilu merek "Faceshowes sareng EG" .Geus lulus CE, ROHS, BV, MSDS, SGS.

Kalayan slogan "nyiptakeun, win-win, sareng ngabagi", filosofi perusahaan kami nyaéta "Kredibilitas, Cekap, Ikhlas Palayanan, Ngawangun solidaritas, Berjuang pikeun Mangpaat". Kami komitmen pikeun ngadamel "FACESHOWES" janten merek Cina Top 3. Merek kuku anu kasohor di dunya!

Pabrik ngawengku 10.000 méter pasagi, employs ampir 200 urang, R & D jeung tim desain 10 urang, jualan taunan ngahontal 120 juta yuan di 2018.Our Tujuanana nyaéta pikeun ganda diangkat pikeun taun di handap. 

IMG_0017_1

Perusahaan kami ngagaduhan alat produksi canggih, sistem kualitas sampurna sareng sistem logistik anu efisien. Urang nawiskeun OEM / ODM services.We geus ngadegkeun kerjasama jangka panjang sarta stabil jeung Cina toko kuku pangbadagna jeung pausahaan dagang. Kami geus diékspor ka leuwih ti 100 countreis kawas Europes, America, Amérika Kidul, Rusia, Ukraina Jepang jeung Koréa Kidul, jsb. Kalawan kualitas dipercaya, harga kalapa jeung jasa profésional, kami geus ngarasakeun reputasi tinggi ti cleints sakuliah dunya. Unggal taun, urang ngadatangan 2 atanapi 3 paméran asing anu béda sapertos HK fair, cosmoprof fair, Russia beauty fair.

Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd. wilujeng sumping ka babaturan ti sakumna dunya.

Simkuring boga pabrik produksi profésional sarta tim desain. Kami nyandak pangalaman pangguna sareng inovasi salaku konsép produk. Mimitian ti desain awal produk, urang terus-terusan nyaluyukeun eta, lajeng asupkeun produksi sanggeus produksi percobaan.

Kadang-kadang dumasar kana data dasar, sareng diterapkeun sababaraha kali. Pangalaman, adjustment desain produk, produk anyar ieu réngsé kalawan konsép unik tanpa departing ti hukum jeung prinsip things.It justru kusabab promosi standar industri jeung Spésialisasi ku pausahaan kawas Rongfeng yén industri kuku bisa ngamekarkeun. jeung kamajuan ku leaps na bounds.

Dina torrent jaman, Rongfeng bakal neruskeun adaptasi jeung pasar, ngagancangkeun upgrades produk, ningkatkeun téhnologi layanan, ningkatkeun latihan, sarta gawé bareng leuwih industri peers, sakola, jeung asosiasi pikeun nyieun masa depan caang pikeun industri kuku.Rongfeng, nu ngembang pesat, boga toko koperasi di loba propinsi, kotamadya, jeung wewengkon otonom sakuliah nagara, nepi ka wewengkon luar negeri, sarta ngabogaan leuwih ti saratus toko koperasi nasional jeung terus tumuwuh.

Sadaya produk Rongfeng ditaliti sacara mandiri sareng dikembangkeun ku merek. Kaséhatan, kaamanan, perlindungan lingkungan sareng daya tahan mangrupikeun ngungudag kaéndahan Rongfeng.