• banner
2020 Manikur Kuku Nyeuseup Debu Kolektor Sareng Saringan Kuat Manicure Vacuum Cleaner FX-33

2020 Manikur Kuku Nyeuseup Debu Kolektor Sareng Saringan Kuat Manicure Vacuum Cleaner FX-33

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk



Ihtisar
Rincian gancang
Tempat Asal:
Zhejiang, Cina
Jumlah modél:
FX-33
Ngaran Brand:
faceshowes
Aplikasi:
Salon profésional
Voltaseu:
100-240V 50/60HZ
kakuatan:
80W
Bahan:
palastik
warna:
Pink/Bodas
ukuran:
Aksésori
Pamakéan:
Salon Curing kuku
Fitur:
Ramah lingkungan
Garansi:
1 Taun
Paket:
Kotak Warna
Koléktor Lebu Kuku

FX-1 kolektor debu kuku kipas tunggal 


FX-2 kolektor debu kuku kipas tunggal


FX-3 kipas ganda kalawan collectoer lebu kuku lampu


FX-4 kolektor debu kuku kipas tunggal


FX-7 kalawan 3 fanes kuku lebu collectoer HOT SALE


FX-10 kolektor debu kuku kipas tunggal

Panjelasan Produk

Ngaran Produk
Meja kuku Professinal Jeung Low Noice Mini Nail Debu Vakum 
Barang NO
FX-33
Voltaseu 
100v-240v
kakuatan 
80W 
Beurat
1,5kg
Nyolok
AU EU UK AS
Bahan 
ABS Plastik Stainless Steel
Warna
Bodas/Pink
Sertipikat
CE & RoHS
Bungkusan 
20 lembar/ctn 60*32*58CM 15.7KG
MOQ
1 buah
Nganteurkeun Waktos
Pesenan Express 2-7 Poé Gawé/ Pesenan Laut 7-15 Poé Gawé
Cara Pembayaran 
TT, Western Union, Paypal atanapi Batur





Toko Témbongkeun

Bungkusan & Pangiriman


Bungkusan

JUMLAH: 20 PCS/CTN

CTN Ukuran: 60*32*58CM

CTN Beurat: 15.7KG

Balanja

pengiriman barang Express: 2-7 Poé Gawé.

pengiriman barang laut: 7-15 poé gawé

FAQ

1.Q: Dupi anjeun pabrik atawa parusahaan dagang?

A: Urang boga pabrik urang sorangan.

2.Q: Kumaha carana meunang daptar harga?

A: Daptar harga Pls Email / nelepon / fax ka kami kalayan anjeun kawas ngaran barang babarengan jeung anjeun rinci (ngaran, alamat rinci, telepon, jsb), kami bakal dikirim ka anjeun pas mungkin.

3.Q: Dupi produk gaduh sertipikat CE / ROHS?

A: Sumuhun, urang tiasa nawiskeun CE / ROHS certificated pikeun anjeun sakumaha ka sasuai ka nu Anjeun.

4.Q: Naon metodeu pengiriman barang?

A: produk kami bisa shipped ku Laut, ku Air, sarta ku Express.which métode bisa dipaké dumasar kana beurat tur ukuranana pakét, sarta kalawan tinimbangan sarat customer urang.

5.Q: Dupi abdi tiasa nganggo forwarder sorangan pikeun ngangkut produk pikeun kuring?

A: Leres, upami anjeun gaduh forwarder sorangan di ningbo, anjeun tiasa ngantepkeun forwarder anjeun ngirim produk pikeun anjeun. Lajeng anjeun moal kudu mayar angkutan barang ka kami.

6.Q: Naon metode pamayaran?

A: T / T, 30% deposit saméméh produksi, kasaimbangan saméméh pangiriman. Kami nyarankeun yén anjeun nransferkeun harga lengkep dina hiji waktos. Sabab aya fee prosés bank, éta bakal jadi loba duit lamun nyieun dua kali mindahkeun.

7.Q: Dupi anjeun nampi Paypal atanapi Escrow?

A: Duanana pamayaran ku Paypal sareng Escrow tiasa ditampi. Urang tiasa nampi pamayaran ku Paypal (Escrow), Western Union, MoneyGram sareng T / T.

8.Q: Dupi urang nyitak brand urang sorangan pikeun fixtures?

A: Sumuhun, Of course.Will jadi pelesir urang jadi salah sahiji produsén OEM alus anjeun di Cina pikeun minuhan sarat OEM Anjeun.

9.Q: Kumaha carana nempatkeun pesenan?

A: Punten kinldy kirimkeun pesenan anjeun ku emial atanapi Fax, kami bakal mastikeun PI sareng anjeun. Kami hoyong terang di handap ieu: alamat rinci anjeun, nomer telepon / fax, tujuan, cara transportasi ; Inpormasi produk: nomer barang, ukuran, kuantitas, logo, jsb

Taros Kami


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami