Tentang Kami

Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2007 sareng ayana di Yiwu, Cina, ibukota komoditi leutik di dunya. Nyaéta produsén profésional produk kuku Kawas gél Polandia, lampu kuku ngarah uv, drills kuku éléktronik, sterilizer suhu luhur jeung cabinets sterilizer uv, parabot Beauty, parabot manicure, jsb. . Ayeuna urang gaduh tilu merek "Faceshowes sareng EG" .Geus lulus CE, ROHS, BV, MSDS, SGS.

  • about

Produk Kami

Taros Kami

Wilujeng sumping babaturan ti sakumna dunya.

Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.
banner

Produk Anyar

  • Professional Gold Coated Carbide Nail Drill Bits For Electric Nail Drill Machine Nail bit

    Profesional Emas Coated Carbide Kuku Bor Bit ...

    Tinjauan Rincian Gancang Tipe: Bor kuku, Alat Perawat Kuku Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: Faceshowes Nomer Modél: D-1-7 Ngaran Produk: Nail Art Beauty Care Alat Bahan: Stainless Steel Warna: Emas Shank: 3/32 "(2.35mm) Fitur: Gampang Larapkeun MOQ: 10pcs Ukuran: 0.6 * 4cm Cocog: Desain pikeun panggunaan bumi: Nail BIt Katerangan Produk Fitur: - 1Pcs bor kuku bit sareng 3/32" ukuran shank pikeun nyocogkeun paling profésional ...

  • 5*11 7*13 10*15 13*19 16*25 Rubber Mandrel Grip Manicure Pedicure Tools Electric Nail Drill Polishing Accessories

    5*11 7*13 10*15 13*19 16*25 Karét Mandrel Pakem...

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Bor kuku, Alat Kaperawatan Kuku Bahan: Acrylic, Karét Colokan Tipe: EU Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: Faceshowes Jumlah Modél: D-2 Ngaran Produk: Kuku Bor Warna Kepala: Warna Shank: 3 / 32 "(2.35mm) Fitur: Gampang Larapkeun MOQ: 20pcs Ukuran: sakumaha gambar Cocog: Desain Paké Imah: Nail BIt Pedaran Produk Fitur: 1.Reshape kuku Anjeun 2.Cabut kulit maot deukeut kuku Anjeun 3...

  • Replaceable Polishing Plating Color Nail Art Accessories Tools Tungsten Steel Nail Art Drill Manicure Tool Grinding Head

    Diganti Polishing Plating Warna Nail Art Ac...

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Bor kuku, Alat Kaperawatan kuku Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: Faceshowes Jumlah Modél: D-1-6 Ngaran produk: Kuku Bor Kepala Bahan: alloy tungsten steel Warna: Warna Shank: 3/32 " (2.35mm) Fitur: Gampang Larapkeun MOQ: 20pcs Ukuran: sakumaha gambar Cocog: pamakéan imah Desain: Nail BIt Pedaran Produk Fitur: 1.Reshape kuku Anjeun 2.Cabut kulit maot deukeut kuku Anjeun 3.Excellent d...

  • Nail art edge cutter acrylic Nail Tip Cutter nail clipper manicure pedicure straight edge cutter

    Nail art ujung cutter akrilik Nail Tip Cutter na...

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan: Stainless Steel Pamakéan: Ramo Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: Faceshowes Jumlah Modél: F -25 Warna: Pérak / beureum Ngaran produk: Stainless Steel Nail Clipper Set Ngaran: alat motong kuku Packing: Blister Card Keyword : Custom Stainless Steel Nail Clipper MOQ: 120 PCS Type: Nail Cutter Blades Feature: Portable Nail art edge cutter acrylic Nail Tip Cutter nail clipper manicure pedicure straight ...

  • Ceramic Nail Drill Bit for Electric Manicure Drills Machine Accessories Dead Skin Nail File Polish nail art Tools

    Bit Bor Kuku Keramik pikeun Manicure Listrik Dr ...

    Tinjauan Gancang Rincian Tipe: Bor kuku, Alat Kaperawatan Kuku Bahan: Keramik, Stainless Steel Colokan Tipe: CN Tempat Asal: Zhejiang, Cina Ngaran Brand: Faceshowes Jumlah Modél: D-1-2 Ngaran produk: Nail Art Beauty Care Alat Warna: Bodas Shank: 3/32 "(2.35mm) Fitur: Gampang Larapkeun MOQ: 10pcs Ukuran: aslina Cocog: desain imah: Nail BIt Katerangan Produk Fitur: - 1Pcs paku bor bit kalawan 3/32″ shank ...

Blog urang

Do our duty and fulfill our wishes, let us look forward to the blossoming of flowers after the storm!

Laksanakeun kawajiban urang sareng minuhan kahayang urang, hayu urang ngarepkeun mekar kembang saatos badai!

Pneumonia Novel coronavirus mangaruhan haté masarakat di sakumna nagara. Dina nyanghareupan kaayaan pencegahan sareng kontrol wabah anu serius, éta mangaruhan haté sarerea. Sadayana personil partéy sareng pamaréntah, tokoh sosial, sukarelawan, sareng staf médis damel siang sareng wengi pikeun ngalawan...

August 16, 2020/ Ji Fangrong, chairman of Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd., was appointed as the first honorary president of Yiwu Overseas Chinese Charity Promotion Association.

16 Agustus 2020/ Ji Fangrong, pupuhu Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd., diangkat jadi présidén kahormatan munggaran Yiwu Overseas Chinese Charity Promotion Association.

Dina 16 Agustus, pasamoan inaugural tina Yiwu Overseas Cina Asosiasi Promosi Amal dilaksanakeun di Zona Inkubasi Komoditas Impor tina Sarana Internasional Pasar Produksi. Langkung ti 130 urang Cina peuntas laut anu sumanget ngeunaan usaha karaharjaan umum ti langkung ti 5...

November 13-15,2019/ COSMOPROF ASIA HONG KONG /Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

13-15 Nopémber 2019/ COSMOPROF ASIA HONG KONG / Zhejiang Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

Taun ieu mangrupikeun katilu kalina Faceshowes milu dina COSMOPROF ASIA HONG KONG. Salaku perhatian urang dina paméran ieu beuki luhur jeung luhur, urang geus meunang beuki loba. Tah taun ieu urang ngahaja ngagandakeun luas stan. Tangtosna, stan kami tetep ...

Aug 23-25,2017/ VIETBEAUTY2017 /Yiwu Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

Aug 23-25,2017 / VIETBEAUTY2017 / Yiwu Rongfeng Electronic Technology Co., Ltd.

Dinten ngumumkeun yén FACESHOWES bakal hadir dina [VIETBEAUTY2017] on Aug 23-25,2017. Nomer stan nyaéta D05. Ieu partisipasi munggaran parusahaan urang dina paméran internasional, dipingpin ku boss urang, sarta total 4 mitra nyadiakeun layanan for everyone.Dina paméran ieu, urang mawa t ...